Měsíčník (nejen) pro učitele 1. stupně ZŠ. Vychází vždy 5. den v měsíci. !!UPOZORNĚNÍ !! - v červenci a srpnu magazín NEVYCHÁZÍ

Novinky z redakce – Podporujeme politiku otevřeného vzdělávání

rvp

Magazín |=ZAKATEDROU.CZ=| podporuje politiku otevřeného vzdělávání. Od dubna jsme publikovat články zvřejněné v našem magazínu pod mezinárodní licencí Creative Commons. Články publikujeme pod variantou licence CC – BY, která dovoluje dílo šířit a upravovat za podmínky uvedení původu. Více o licenci Creative Commons a politice otevřeného vzdělávání se můžete dočíst v článku Politika otevřeného vzdělávání – jeden z možných způsobů zvyšování kvalit učitele.

Jednou z výhod mnoha elektronických otevřených vzdělávacích zdrojů je možnost upravovat je i po jejich vydání. Proto pokud najdete v některém našem článku chybu nebo nesrovnalost (i když věříme, že ne ;) ), budeme rádi, pokud nás na chybu nebo nesrovnalost upozorníte. Odhalenou chybu můžeme i po publikování opravit, abychom již pozdějším čtenářům nabídli kvalitní článek bez nedostatků.

Odkaz na magazín |=ZAKATEDROU.CZ=| byl umístěn také na portále www.rvp.cz. Kdo jste registrovaným uživatelem portálu www.rvp.cz, můžete kvalitu našeho magazínu ohodnotit hvězdičkami. Tým rvp.cz udělil našemu magazínu dvě hvězdičky, což považujeme za obrovský úspěch, zároveň to však bereme jako prostor a motivaci pro neustálé zkvalitňování.

Prosíme vás o pomoc při rozšiřování povědomí o magazínu mezi ostatní učitele. Řekněte o nás kolegům. Připojujeme letáček, který můžete vyvěsit na nástěnce vaší školy nebo rozšířit mezi ostatní pedagogy v elektronické podobě.

Děkujeme za neustále nové pozitivní ohlasy na náš magazín, za pomoc při zvyšování počtu čtenářů a za vaši přízeň. Pokud máte zájem jakýmkoli způsobem spolupracovat s magazínem |=ZAKATEDROU.CZ=| kontaktujte redakci na adrese redakce@zakatedrou.cz.

Share This: