Měsíčník (nejen) pro učitele 1. stupně ZŠ. Vychází vždy 5. den v měsíci. !!UPOZORNĚNÍ !! - v červenci a srpnu magazín NEVYCHÁZÍ

Velký ohlas na vznik našeho magazínu

úspěch_2

V lednu jsme vydali první číslo našeho magazínu a s napětím jsme očekávali, jaký bude mít ohlas. Doufali jsme, že se bude čtenářům líbit, avšak tak optimistické výsledky jsme opravdu nečekali. Do naší redakce se dostalo velké množství pozitivních ohlasů z řad studentů pedagogických fakult, učitelů z praxe i odborníků v oboru. Povědomí o časopise se i bez jakékoli větší reklamy rychle šíří samo a tak se návštěvnost za první měsíc počítá v tisících.

Největší ohlas jsme zaznamenali na článek o boomwhackers. Dozvěděli jsme se, že díky našemu článku se některé školy rozhodly tuto pomůcku zakoupit a zařadit do výuky.
 

BOOMWHACKERS BW-DG lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


 
Učitelé, kteří tuto pomůcku již používají se na nás obraceli s dotazy na metodiku. Žádali o rady, jak s touto pomůckou pracovat. Dostupné literatury na toto téma je na českém trhu nedostatek, proto jsme se rozhodli na žádosti reagovat vytvořením Stručné metodiky boomwhackers, která kromě návodů na různé činnosti obsahuje také Malý zpěvník boomwhackers.

Chápeme, že zavádění některých novinek a nových pomůcek může být znesnadněné také omezenými finančními prostředky školy. Proto se snažíme najít pro naše čtenáře nejlevnější řešení. Například jsme pro čtenáře únorového vydání dohodli slevu 10% na pořízení osobního robota Edison.

Rádi bychom s pomocí našeho časopisu podpořili také ty učitele, kteří ke své přípravě a dalšímu vzdělávání internet nevyužívají. Za tímto účelem jsme připravili upravenou verzi magazínu pro snadné vytisknutí. Vytisknuté vydání můžete nabídnout ostatním kolegům. Inspiraci by tak mohli najít i ti pedagogové, kteří nevytvářejí příliš iniciativy k vyhledávání nových námětů. A ty, kteří raději probírají novinky ve vsi, nebo co budou vařit dnes k večeři, bychom chtěli přimět k přečtení našeho magazínu vytvořením rubriky buchta do sborovny, do které nám recepty na své oblíbené moučníky přispívají hosté, kteří pro náš magazín poskytnou rozhovor do rubriky Na kafíčko s…

Stále se jedná o pilotní verzi magazínu, ve které zjišťujeme, co děláme správně a co špatně. Sledujeme ohlasy na jednotlivé příspěvky, reagujeme na podněty čtenářů a neustále se snažíme náš magazín vyladit tak, jak naši čtenáři potřebují. Proto budeme rádi za jakékoli vaše postřehy. Pozitivní i negativní.

Děkujeme vám za přízeň a prosíme, pomozte nám. Propagujte, sdílejte a mluvte o nás. Pomozte nám, abychom my mohli pomáhat zase vám ;)

Share This:

Creative Commons License
Velký ohlas na vznik našeho magazínu by administrator is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International