Měsíčník (nejen) pro učitele 1. stupně ZŠ. Vychází vždy 5. den v měsíci. !!UPOZORNĚNÍ !! - v červenci a srpnu magazín NEVYCHÁZÍ

Děkujeme všem našim čtenářům za přízeň v uplynulém roce

logo_f

A je to tady. Magazín Zakatedrou.cz slaví 1 rok od svého vzniku. Právě před rokem, tedy 5.1., vyšlo historicky první číslo magazínu Zakatedrou.cz a s napětím jsme očekávali, jaký bude mít u čtenářů ohlas.

Doufali jsme v pozitivní reakce, neboť důvodem vzniku magazínu bylo učitelům v jejich práci pomoci. Naším hlavním cílem bylo učitelům alespoň trochu poskytnout pomoci, poradit, inspirovat … Z ohlasů, které přicházejí k nám do redakce od řadových učitelů i odborníků z oboru, ze statistik návštěvností, z množství sdílení příspěvků na sociálních sítích apod. jsme však byli velmi příjemně překvapeni. Tolik příjemných zpráv jsme opravdu nečekali. To nás utvrdilo ve smyslu práce a užitečně věnovanému času a námaze.

V příštím roce máme za cíl zpřehlednit přístup ke starším článkům a rozdělit je do přehledných kategorií tak, aby historie neupadla v zapomnění. Zjistili jsme totiž, že mnoho učitelů se k našim článkům vrací i po delší době, třeba až v době prázdnin.

Za vaši přízeň v uplynulém roce moc děkujeme a budeme se snažit vás podporovat i v dalších letech.

Všem našim čtenářům přejeme také mnoho radostí, úspěchů a malo starostí po celý rok 2017.

Share This: