Měsíčník (nejen) pro učitele 1. stupně ZŠ. Vychází vždy 5. den v měsíci. !!UPOZORNĚNÍ !! - v červenci a srpnu magazín NEVYCHÁZÍ

Tip pro radost – Kapesní hodinky v podobě sovy

IMG_1561

I ve spěchu červnových dnů a honbou za co nejlepšími známkami bychom neměli zapomínat si dělat radost. Chtěli bychom vám proto představit zajímavou maličkost, která může potěšit.

Na první pohled nepoznáte, že se jedná o hodinky. Ciferník je ukrytý pod křídly sovičky, které lze rozevřít, pokud zatlačíte na její uši. Hodinky nejsou velké, průměr ciferníku je 2 cm, ale díky velkým číslicím a dobře viditelným ručičkám není problém určit aktuální čas. Samotný přívěsek má přibližné rozměry 4 x 2 cm. Přívěsek je přivázaný na řetízku, který je dlouhý 40 cm. Pokud by vám však řetízek nevyhovoval, je možné ho odstranit a hodinky zavěsit například na svazek klíčů, batůžek nebo mobilní telefon. Hodinky jsou na baterie a čas lze upravit pomocí otočného kolečka na spodní straně přívěsku.

Internetový obchod postovnezdarma.cz nabízí výrobek v sedmi barevných provedeních, barvu si však bohužel nemůžete vybrat a tak nezbude nic jiného než čekat, jaká varianta vám bude doručena.

Hodiny a čas jsou s výukou dětí mladšího školního věku neodmyslitelně spojené, symbol sovy je zároveň často spojován se vzdělaností a mnoho školních tříd má tyto noční ptáky jako své talismany. Chytrá sovička může například hlídat čas a bdít nad jeho dodržování při plnění různých úkolů nebo může žákům pomáhat učit se určovat čas.

Krásný malý dárek, který může potěšit jak paní učitelky, tak i žáky, lze objednat na adrese http://postovnezdarma.cz/kapesni-hodinky-v-podobe-sovy-7-barev za aktuální cenu 99,- Kč. Jak již název samotného internetového obchodu napovídá, poštovné je zdarma, jedná se již tedy o konečnou cenu. Výrobek je dodáván včetně baterie.

Share This: