Měsíčník (nejen) pro učitele 1. stupně ZŠ. Vychází vždy 5. den v měsíci. !!UPOZORNĚNÍ !! - v červenci a srpnu magazín NEVYCHÁZÍ

Zajímavý tip: Navštivte Olympijský festival v Brně a Ostravě

snowboard-672077_1280

V Brně a Ostravě bude v době konání zimních olympijských her, tedy od 9. do 25.února probíhat Olympijský festival, který školám i široké veřejnosti nabídne velké množství sportovních příležitostí.

Návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet si různé sporty, zapůjčit si sportovní vybavení přímo v místech konání sportovních festivalů a v průběhu konání se uskuteční mnoho doprovodných akcí. V Brně bude festival umístěn v areálu Výstaviště Brno v pavilonu Z a jeho nejbližším okolí. Centrem dění Ostravského festivalu bude OSTRAVAR ARÉNA a její okolí. Ve stejném městě na Masarykově náměstí vyroste také „Korejská vesnička“ a část programu se uskuteční i ve čtyřech horských střediscích: Bílé, Mostech u Jablunkova, Karlově pod Pradědem a Kopřivné pod Pradědem.

Slavnostní zahájení je v obou areálech naplánované na pátek 9. února v 11:00 hodin. Vstupné na festival je 50,- Kč, děti do 12 let (150 cm) v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma.

Pokud vás projekt olympijského festivalu zaujal a rádi byste se zúčastnili, bližší informace, rezervace nebo podrobný program naleznete na stránkách https://www.olympijskyfestival.cz

Share This: